Vancouver
Tegen onze verwachting in, was het vanmorgen nog steeds droog.
We hadden besloten om vroeg op te staan en eerst richting Hope te rijden.
Na een vlug ontbijt,(veel is er ook niet meer) Ging ik afwassen en Ger loskoppelen en vertrokken we om kwart over negen richting Vancouver.
Onze eerste stop was zoals gezegt, Hope een prachtig plaatsje zo'n 70 km verder en achteraf vonden we het jammer dat we dat stuk gisteren niet hadden doorgereden, zodat we wat langer hadden kunnen ronddolen tussen de prachtig met alleen het gebruik van kettingzagen gemaakte houten beelden.
Na een uur gingen we dan toch maar verder, we wilde vroeg bij de campingground zijn, ik had die gisteren nog telefonisch proberen te bereiken maar dit was niet gelukt.
Aangezien we echt niet de enige zijn die morgen de vakantie beeindigen en wij maar weinig andere campsite's konden vinden,weet je niet of er dan nog plaats is als je arriveerd.
De laatste 150 km hebben we afgelegd in de regen en even na twee uur kwamen we in Surrey (buitenwijk van Vancouver ) aan, dankzij annie werden we keurig afgeleverd bij het Rv park.
Als je reclame zou moeten maken voor dit park zou ik zeggen, het ken net!!!
In het kantoortje (kaal hokje met tafel) werd ik vriendelijk begroet dat wel, door een grijs langharige vies uitziende man met verschillende ontbrekende tanden Ze hadden nog plaats en a raison van 33.60 dollar (nachttarief + tax) werden wij op de plattegrond naar onze plaats gewezen.
De vaste bewoners van dit park hebben volgens mij niet veel geld , want de gespannen plastic zeilen moesten hun RV's droog houden.
Ger vertrok met toilettas en handdoek naar het wasgebouw, om binnen vijf minuten terug te keren met de woorden, laat maar in die aftandse stinktroep ga ik mij niet douchen.
Dit doen we dus vanavond wel in de camper, misschien wat krapper maar wel schoon.
Morgen op tijd op en dan is het inpakken en schoonmaken geblazen.
Om elf uur moeten we de camper in leveren en daarna met de taxi naar het vliegveld voor de lange wacht tot 18.15 van vertrek.
Gereden km 204 Campground plaza home and rv parc (verdiend geen hoofdletters).
Totaal gereden km 1884
Alvast een hele goeie terugreis!!!
Liefs Karin en Ray
Ik hoop dat jullie een betere terugreis hebben als heenreis en wens jullie nog een hele mooi laatste dag/nacht toe in Canada!
We zijn blij dat jullie weer terugkomen hoor en zien jullie morgen op Schiphol.
Bereid jullie maar voor op een heleboel dikke knuffels en kusjes.
Liefs van de Ursemmetjes