Verge's are here
Vanmorgen na het ontbijt zijn we vertrokken voor een bezoek aan de Shannon Falls, deze liggen iets ten zuiden van Squamisch.
Een mooie waterval maar aangezien we geen van tweeen van klimmend lopen houden, waren we hier snel klaar.
Toen we even na twaalf terugkwamen op de Campground, waren tot onze verbazing de Verge clan al gearriveerd dus werd er over en weer begroet.
Daarna was het beppen beppen en nog eens beppen, het is goed ze weer te zien.
Vanavond had ik een grote pan macaroni gemaakt en die werd aardig leeg gegeten,de restjes hebben ze in hun eigen camper gezet,nu weet ik niet of we het voor gezien houden vandaag of dat we nog bij elkaar gaan zitten, we zien wel.
Vanaf morgen weet ik niet of ik nog ergens bereik zal hebben dus het kan zijn dat ik een aantal dagen niet kan schrijven.
Dit word dus notitie's bijhouden zodat ik het ieder keer als ik de kans heb het log kan bijwerken.
Voor vandaag is er verder weinig te melden, dus tot de volgende keer maar weer.
Gereden 24 km dezelfde campground
HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LIEVE (SCHOON)MAM/NONNA
Gefeliciflapstaart met je verjaardag daar in het verre Canada!
Hopelijk word je daar evengoed een beetje verwend en geniet je nog steeds van je vakantie!
We hebben hier heel hard voor je gezongen dus hopelijk heb je het gehoord...hihi.
Over 5 nachtjes kunnen we je weer live feliciteren.
Lekker genieten nog even daar he en een dikke kus aan (schoon)pap/Opa
Liefs van Martijn, Brenda, Davey, Mick en Joey
gefeliciteerd met je 51e verjaardag. Kijk dat is nou het vervelende van het fijt dat iedereen dit kan lezen. Maar ik weet dat het je net zo veel kan schelen als ik,dussss.heel fijne verjaardag zaampjes ,en neem een flinke borrel van mij.knuffel je vriendin.
Gefeliciteerd met je verjaardag!!
WE zullen vanavond een borrel op je drinken. We hopen dat je een leuke dag hebt vandaag.... tot over een paar dagen!!!
Liefs Ray en Karin