Canada 2009 reisverhaal Gert en Trudy

Op het vaste land

Vandaag begonnen we rustig aan en na het ontbijt hebben we nog een paar foto's gemaakt van Simone en Steve hun huis om vervolgens nog een kopje koffie binnen te gaan drinken.

We wilde niet te lang blijven hangen want ze waren een vloer aan het leggen en dan weet je dat ze dit af willen maken.

Simone,je bent een schat en ik meende echt wat ik zei, dus onthoud dit alsjeblieft, jullie beide bedankt voor jullie gastvrijheid en ik hoop je weer te zien in de toekomst.

Onderweg hebben we nog bij een kunstenaar gekeken die meest prachtige bruikbare kunstvoorwerpen maakt van aangespoeld (driftwood) hout en ook mooie potterie maakt.

Daarna rustig richting Ferry in Comox waar we rond tien voor twaalf aan kwamen.

De volgende ferry ging pas om kwart over drie dus Ger ging even wandelen en schelpen zoeken .

Ik besloot de slaapzakken over de spiegels te luchten te hangen en een schoon laken op ons bed te doen.

Daarna heb ik mijn campingstoel voor de camper gezet en ben half in het zonnetje verder gegaan in mijn boek die vandaag uit moet.

De overtocht verliep weer soepel,het was prachtig zonnig weer en Powell River lonkte in de verte.

Na het afmeren vertrokken we op zoek naar een camping richting Vancouver en zijn nu belandt op een campground pal aan de zee met uitzicht over het water genaamd Malaspina met nog een eiland tussen ons en Vancouver Island waar ik de naam niet van weet.

Deze Campground wordt Garnet Rock a little piece of paradise genoemd de website is http://garnetrockrv.com en is werkelijk zijn naam waard.

hier blijven we twee nachten voor we verder afzakken richting Squamisch,lekker genieten van de zomer die weer terug is.

Gereden 149 km

verblijf zie hierboven.

Ray en Karin

Hallo vakantiegangers!!
We zullen jullie reisverhalen even een paar dagen moeten missen. We vertrekken nu zelf naar het prachtige Limburg...
We komen vrijdag weer terug, en zullen jullie verhalen dan verder lezen...
Heel veel plezier verder!!
dikke kus Ray en Karin

simone

Gert & Trudy, het was machtig dat jullie bij ons zijn geweest. Het ging veel te snel voorbij! En het klikte meteen tussen ons. Bedankt voor je lieve woorden, Trudy, en jullie beide voor de leuke cadeaus. Sorry dat we het zo druk hadden met het vloer leggen (het is gisteren klaar gekomen!). Toch hebben we lekker rond de tafel gezeten met boeiende gesprekken en glaasjes kruidenbitter uit Krommenie. Gezelligheid en vriendschap, het kan niet beter!
Ik zal de reisverhalen mee volgen, en wens jullie een lekkere rustige dag in Powell River. Ik hoop dat je het praten van een bald eagle nog meemaak!
Tot het volgende verhaal!
Veel liefs,
Simone