Canada 2009 reisverhaal Gert en Trudy

Campbell River

We zijn om vier uur op onze campground aangekomen,niets ten nadele van de andere plekken maar deze Parkside Campground is van het soort waar wij ons het meest thuisvoelen.

We staan midden tussen de hoge dennenbomen heerlijk midden in de natuur.

Eerst wil ik mijn grote broer Wim een hele goede reis toewensen, want je vertrekt als ik het goed onthouden hebt morgen voor je toer.

Nogmaals bedankt voor je verjaardagscadeau,love you en denk aan je.

Vanmorgen regende het best pittig maar zoals iedereen weet hebben we gelukkig niets over het weer te vertellen , dus vertrokken we voor een 130 km trip naar Campbell river.

Onderweg langs de oude highway in plaats van de grote weg, kwamen we door lieflijke plaatsen en langs de kust de straat van Georgia die loopt tussen Vancouver Island en BC.

op zo'n plek heb ik ook de lunch klaargemaakt al was het wel te koud om buiten te eten.

Onderweg klaarde het weer op en kwam de zon weer tevoorschijn en gelijk konden we goed uitkijken over het water naar de overkant .

Ter hoogte van Campbell River blijkt hoe dichtbij Quadra Island ligt maar ook hier is een Ferryovertocht noodzaak.

We blijven hier een volle dag en gaan pas de 18e verder, Ger zijn rug speelt flink op dus dan is een extra dag mak aan belangrijk.

We kunnen hier heerlijk wandelen en er is in deze omgeving veel natuur te verkennen.

Davey, opa heeft een Auto met jou naam erop op de foto gezet, we vonden het zo leuk dat ik tegen opa zei dat jij die foto moest hebben.

Wel vreemd hoor,ik zit hier in Canada mijn weblog bij te werken en luister ondertussen naar Sky radio,hahaha,hoezo de wereld is klein.

tot de volgende keer maar weer .

Gereden 169 km

Parkside campground

Jeroen en Marjolein

Hoi Gert en Trudy. We hadden de afslag gemist en het was daarna lastig om door de drukte terug te komen. We zijn uiteindelijk doorgereden en hebben op Vancouver Island de boodschappen gedaan.

Ik heb jullie verslag gelezen en zie dat jullie net als wij genieten van de reis. Fijn om te lezen.

Misschien komen we jullie onderweg nog tegen en anders bij de terugreis. Nog heel veel plezier, we blijven jullie volgen.

Wij zijn ook op de parkside campground geweest in Campbell River. Wat een mooie camping, wat een rust en zo mooi tussen de bomen.

Strathcona park is trouwens ook erg mooi.....
Groetjes, Jeroen en Marjolein

Natascha

Wauw wat een mooie reis!!! Ik gun het jullie van harte maar ben natuurlijk wel een beetje jaloers:)

Geniet nog lekker verder dan doe ik dat via jullie verhalen. (in mijn gedachte zie ik helemaal voor me wat jullie beschrijven, heerlijk).

Dikke kus Natas

wim

bedankt voor je goeie wensen.........ja , ga weg om 04.30 morgen..........terug 25sep/avond..........
zal je dagelijks verslag missen, maar ga niet elke dag naar een internet cafe en op het cruise-ship zelf is het pokke duur. Gert >>>rustig aan met die rug van je !
Blijf genieten !

Davey, Mick en Joey

Davey: Ik vind jullie de allerliefste opa en nonna...ik vind het leuk dat jullie een foto hebben gemaakt van een auto met mijn naam erop en wat hebben jullie een mooie camper!!
Hebben jullie ook het gezichtje van de walvis gezien???
Veel plezier op vakantie en jullie moeten van alle dieren wel mooie foto's maken he!
En als het een moeilijk dier is die jullie niet weten dan hoeven jullie het niet te zeggen. (???)

Mick: Ik vind opa en Nonna de aller aller aller aller aller beste vriend. Dankjewel dat jullie Luna bij ons hebben gebracht. Wanneer komen jullie weer thuis??? (ongeveer 10 keer per dag vraagt hij dat)

Joey: Doei opa en nonna