Canada 2009 reisverhaal Gert en Trudy

We zijn er

We zijn er, na een slopende reis waarin aan de inscheckbalie werd mede gedeeld dat de gereserveerde stoelen niet meer beschikbaar waren.

Woedend was ik,vooral om de behandeling van de leiding,maar eenmaal in het toestel bleek dat heel veel mensen dezelfde behandeling hebben gekregen.

Voor ons zat een vrouw die clubklas had geboekt en rechtstreeks van Munchen naar Vancouver.

Ook zij hoorde het pas aan de balie en kreeg als cadeau drie extra vlieguren.

Maar goed, we waren in notime door de douane en na een telefoontje naar het hotel stond de schuttle binnen vijf minuten voor het vliegveld.

We hebben een prachtige kamer en voor morgen extra tijd gekregen om uit te checken 13.00 ipv 11.00 en de taxi is ook al voor ons gebeld,die we delen met nog een Nederlands stel die ook eenzelfde reis hebben geboekt.

Het is nu half zes (02.30) 22 graden en het word nu alleen maar leuker.

Nu nog lekker douchen,even wakker blijven en dan lekker slapen.

welterusten allemaal.

wim

Ikke effe blij dat ik de emails met de club-class voor de terugweg naar jullie heb gestuurd......check maar wel vroeg in op de terug-datum.......wat een gekl..t....dus ik moet aannemen dat 't een beetje krap was ? Goed,je bent heel aangekomen/lekker hotel.........en nu begint het dus pas............VEEL PLEZIER !

Elisa

Jammer dat de reis een beetje anders liep dan verwacht. De tegenslag hebben jullie nu gehad dus kan het alleen nog maar geweldig worden. Veel plezier en geniet ervan

Marja

Heel veel plezier en vergeet gewoon de vervelende dingen ,dan blijven vanzelf de leuke over.gr.xxjes